Individuele rapportages 'Voortgezet onderwijs 2016-2017'

Gepubliceerd op: 18 januari 2018 11:45

De individuele rapportages van het onderzoek 'Samenwerking Voortgezet onderwijs 2016-2017' zijn beschikbaar via het Bibliotheekonderzoeksplatform.

De rapportages van dit onderzoek zijn beschikbaar voor de bibliotheken die deelgenomen hebben aan de BOP-meting 'Voortgezet onderwijs 2016-2017' in de periode juli t/m september 2017. Met dit onderzoek hebben we in kaart gebracht hoe de dienstverlening van openbare bibliotheken er uit ziet voor het  voortgezet onderwijs.

Aan de VO-meting hebben in totaal 133 (basis)bibliotheken meegedaan. De individuele bibliotheekrapportages zijn nu gepubliceerd op het Bibliotheekonderzoeksplatform. In de landelijke rapportage zal meer duiding worden gegeven aan de resultaten voor het totaal aan (basis)bibliotheken. Deze rapportage wordt in januari gepubliceerd via het BOP.

Individuele bibliotheek rapportage
Om uw bibliotheekrapportage in te zien, navigeert u via de menubalk naar de individuele rapportages. Hier vindt u rapportages van de onderzoeken die gepubliceerd zijn. U kunt de individuele rapportage als geheel downloaden in PowerPoint, maar via de portal kunt u de resultaten ook per onderdeel bekijken en downloaden. Deze downloads kunt u bijvoorbeeld gebruiken als input voor het jaarverslag, het beleid van uw bibliotheek of terugkoppeling naar de gemeente.

Wanneer u problemen heeft met inloggen, neemt u contact op met CentERdata via telefoonnummer 0800-0231415. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen met uitzondering van woensdagen tussen 9.00 en 17.30 uur. Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Monique Meesters via: bop@kb.nl.