Individuele rapportages 'Dienstverlening Belastingdienst en digitale vaardigheden'

Gepubliceerd op: 28 augustus 2017 16:15

De individuele rapportages van het onderzoek 'Dienstverlening Belastingdienst en digitale vaardigheden' zijn nu beschikbaar via het Bibliotheekonderzoeksplatform.

Deze rapportages zijn beschikbaar voor de bibliotheken die deelgenomen hebben aan de BOP-meting 'Dienstverlening Belastingdienst en digitale vaardigheden in de periode mei-juni 2017.

Met dit onderzoek hebben we in kaart gebracht hoe de dienstverlening van openbare bibliotheken er uit ziet in het kader van de samenwerking met de Belastingdienst en op het gebied van digitale vaardigheden. Daarbij hebben we de volgende drie pijlers gemonitord:

• ICT- en printfaciliteiten
  • Digivaardigheidscursussen
  • Belastingspreekuren

In totaal hebben 149 (basis)bibliotheken mee gedaan aan deze meting. De individuele bibliotheek rapportages zijn nu gepubliceerd op het Bibliotheekonderzoeksplatform. In de landelijke rapportage zal meer duiding worden gegeven aan de resultaten voor het totaal aan (basis)bibliotheken. Deze rapportage wordt in september gepubliceerd via het BOP.

Individuele bibliotheek rapportage
Om uw bibliotheekrapportage in te zien, navigeert u via de menubalk naar de individuele rapportages. Hier vindt u de rapportages van de onderzoeken die gepubliceerd zijn. U kunt de individuele rapportage als geheel downloaden in PowerPoint, maar via de portal kunt u de resultaten ook per onderdeel bekijken en downloaden. Deze downloads kunt u bijvoorbeeld gebruiken als input voor het jaarverslag, het beleid van uw bibliotheek of terugkoppeling naar de gemeente.

Wanneer u problemen heeft met inloggen, neemt u contact op met CentERdata via telefoonnummer 0800-0231415. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen met uitzondering van woensdagen tussen 9.00 en17.30 uur. Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Monique Meesters via: bop@kb.nl.