Inloggen op de portal

Per wanneer?
Begin februari, tegelijk met de publicatie van de eerste rapportages rondom het onderzoek ‘Samenwerking primair onderwijs’ zijn de inlogaccounts per bibliotheek verstrekt. 

Inloginstructie
Iedere bibliotheek ontvangt 1 algemeen inlogaccount.
Inloggegevens zijn aan de bibliotheekdirecteur verstrekt en worden tevens verstrekt aan de respondenten van een afgerond onderzoek.

Let op: Voor openstaande onderzoeken hebben specifieke contactpersonen een uitnodigingsmail ontvangen met uitgebreide instructie.
Voor ieder onderzoek ontvangen de bibliotheken, die hebben deelgenomen, een individueel bibliotheekrapport waarin de eigen gegevens worden afgezet tegen een provinciaal en landelijk gemiddelde.

Klik hier om naar inlogpagina voor de onderzoeken te gaan.
Klik hier om naar de inlogpagina voor de rapportages te gaan.

Problemen met inloggen?
Neem contact op met MWM2 (beheerder van de portal van BOP) indien u uw inloggegevens kwijt bent, uw wachtwoord bent vergeten of problemen hebt met inloggen.
Vanwege het gebruik van een niet bestaand e-mailadres (bop@...) kunnen wij u niet direct per e-mail voorzien van link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Contact opnemen kan per e-mail: bop@mwm2.nl. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een reactie.

Heeft het spoed?
Neem dan tijdens werkdagen tussen 9.00-17.30u telefonisch contact op met de helpdesk van MWM2 via telefoonnummer 020 - 618 80 10.
Vraag hierbij naar Sharon van de Hoek of Nina van den Driesschen.